koray
Tecrubeli

Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 152
|
 |
« : Þubat 08, 2010, 11:54:23 am » |
|
Unutulmuyor ilkler, burada ögrenmiþdim sanalda da dostluklar kurulabileceðini insan niki özler mi? özlüyormuþ be arkadaþým.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SHB
Yazar

Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 269
�ekilin önümdennn:)
|
 |
« Yanýtla #1 : Þubat 08, 2010, 04:40:46 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
Asalet; Boyda deÄ?il Soyda. İncelik; Belde deÄ?il Dilde. DoÄ?ruluk; Sözde deÄ?il Ã?zde. Güzellik; Yüzde deÄ?il Yürekte olur
|
|
|
|
koray
Tecrubeli

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #2 : Þubat 08, 2010, 04:56:38 pm » |
|
biri sizsiniz mesela diðerini sen söyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koray
Tecrubeli

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #3 : Þubat 25, 2010, 10:06:11 am » |
|
aleyna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koray
Tecrubeli

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #4 : Mart 04, 2010, 03:09:38 pm » |
|
aSSi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SHB
Yazar

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #5 : Mart 04, 2010, 08:20:20 pm » |
|
Koray benimde hafýzamdan kolay kolay silip atamýyacaðým isimler var bende onlarý sevdim ve özlüyorum.Bunlarýn içinde sende varsýn her ne kadar seni bir türlü tanýyamadýysamda :)bana karþý herzaman saygýlý davrandýn.Ýyi dostlar sayfasýnda bizlerin adýný yazdýðýn için kendi adýma çok çok teþekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
Asalet; Boyda deÄ?il Soyda. İncelik; Belde deÄ?il Dilde. DoÄ?ruluk; Sözde deÄ?il Ã?zde. Güzellik; Yüzde deÄ?il Yürekte olur
|
|
|
|
EsCo
Tecrubeli

Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 212
Gözüm üzerinizde ;)
|
 |
« Yanýtla #6 : Mart 11, 2010, 12:31:16 pm » |
|
Site sahibi olarak yaklaþýk 13 senedir açýk olan web sitemizden gelip geçenler içerisinde elbette benim de aklýmda kalan isimler var. Þimdi hangisini söylesem, aklýma gelmeyip de söylemediklerime karþý ayýp olur diye düþünüyorum. Misal hala görüþtüðümüz ama nedense siteyi artýk pek ziyaret etmeyen ESEN var. Sonra zulal var mesela, ara sýra adýný yine buralarda görüyorum ama zaten onunla da görüþüyoruz  Sonra izini kaybettiðim bir Julia var, bi ara nerde diye peþine düþtüm ama izine rastlayamadým. Bir Ayþegül vardý. Bu sayfada adý geçenleri de merak etmiyor deðilim hani. Gerçi Özcangenç hala uðruyor mu buralara, onu da bilmiyorum. Ben bu aralar iþlere yoðun daldýðým için malesef siteyi fazlasýyla ihmal ediyorum. Bizim CaKaL var ama onunla da fýrsat buldukça görüþüyoruz. Neyse ki özel hayata ait dostluklarýmýz da oldu bu site sayesinde. Sitede hala olanlarýn adýný tek tek yazmaya gerek yok sanýrým. Keþke siteye adýný yazdýran isimlerden de bu aralar birileri gelip bu sayfaya yazsa da "yine de takip ediyorum" diye en azýndan bir not düþseler. Bir de hey gidi caným arkadaþým Aylin vardý. Aylin neredeyse siteyi açtýðým ilk günlerde gelmiþti, kimse yokken vardý  Þimdi düþündükçe ismler aklýma hücum ediyor, burada keseyim bari  Yazamadýklarým ve unuttuklarým kusura bakmasýn...
|
|
|
|
|
|
Sanal Alemde Gercek BirDost Ariyorsan Dogru Adrestesin...
|
|
|
|
Hayrullah
Yeni Uye
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 29
|
 |
« Yanýtla #7 : Mart 12, 2010, 08:56:12 pm » |
|
Merhaba ESCO, Siteyi yýllar öncesi arkadaþlar sayesinde keþfettmiþtim. Þimdi devam edememenin nedeni iþ yerinden bloke edilmesi. Zaman zaman ziyaret ederiz. Sohbetlerde kimler yokdu ki ESEN baþta olmak üzere CeyCey, Tuana, Clio, Ako, Balýkçý, Aray32, Aydan v.s. ve daha niceleri...... Herkese sevgiler. Cihannuma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koray
Tecrubeli

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #8 : Mart 16, 2010, 12:08:06 pm » |
|
Anlaþýlýyorki dostluklar küçüçük þeylerin paylaþýmýyla baþlayýp kartopu gibi yuvarlanarak çýga dönüþebiliyor sitemizde. Burada ilk olarak form ve sohbet ortamlarýnda bulunmakdan hep mutlu olmuþumdur.Ýlk göz agrým mausu elime aldým mý elim otomatik plota balanmýþ gibi týklayarak sitede bulurdum kendimi sohbet ortamý bozulana deðin
Esco size teþekkür ediyorum bide o yanda misafir gibi durupda niklerini girmeden bakanlara )))) deðilmi papat ya
evet shb sizi sevip saydým saolun sizden kaynaklý sanýrým benim bi sucum yok)))
müsade ederseniz de devam etmeye kararlýyým her ne kadar sohbet ortamlarýndan kaçmak istesenizde
gözlerim buðulanmaya baþlamadan bi iki isim daha yazayým
asyaa
mertce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mert66
Yeni Uye
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 5
|
 |
« Yanýtla #9 : Mart 16, 2010, 02:50:57 pm » |
|
Bende bir kaç isim sayayým..Eski olmamýza raðmen çok çabuk unutulmuþuz anlaþýlan..sohbete ve siteye emeði geçen mert66 - albay - oxygen66 - alpaslan66 - salih - emmi - gerçekci - sinem06 - aleyna - shb - manisalý - ve nickini sayamadýðým daha birçok deðerli arkadaþlarýmýzýnda burdan kulaklarýný çýnlatýyorum..unuttuklarýmý zamanla yazacaðým..siz unutun biz sizi hatýrladýz:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koray
Tecrubeli

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #10 : Mart 16, 2010, 04:21:42 pm » |
|
evet mert 66 özelci murat baþkaaa erkan0634
çoook eskilerden ester yaðmur beste
eylülciceði
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanýtla #11 : Mart 16, 2010, 05:02:34 pm » |
|
Býr de su var tabýý..Býr zamanlar sohbette ve forum da Rýg de vardý..Kabul edýn etmeyýn buranýn býr parcasýydý..Benden nefret edebýlýrsýnýz ama gercek te buydu.. Burdas... Onu da hatýrlýyorum..Bu ýký ýsmý gecen maalesef býr zamanlar bu kanalýn parcasýydýlar..Ikýsý de rahmetlý olmuslardýr heralde. Ne býlým bu yazdýgým yýllar yýllar evveldý.. tabý..hatýrlýyorum benle cok ugrasmýslardý genclýgýmde..Tabýý genc guzel hos alýmlýyým ben de o zamanlar..vs..vs..  Baska da kýmse yý hatýrlayamadým..Malum hafýza sorunu..Gelmece gýtmece..Býlmece..Uydurmaca..Ca ca.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SHB
Yazar

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #12 : Mart 16, 2010, 05:58:37 pm » |
|
Koray tekrar teþekkür ediyorum sana Allah razý olsun.Bu yazdýklarýný amacý belli olmayan insanlarý rencide etmeyi meslek edinmiþ kiþiler görüyordur inþallah.sohbet giriþlerine aþkým,özledim gibi yazýlarla çirkin davranýþlarda bulunanlarýn amacý nedir anlamýyorum çokta kaale almýyorum sonuçta aklý baþýnda olan kiþiler beni biliyor tanýyor 3-5 tane çürük çýkacaktýr illaki Allaha havale edildiler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 16, 2010, 08:48:09 pm Gönderen: SHB »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanýtla #13 : Mart 17, 2010, 11:57:13 am » |
|
Önemli olan hatýrlarken o dostluða sahip çýkabilmek önemli olan. Sahip çýkabiliyorsaznýz o dostluða nickleri burdan yazanlar o dostluða sahip çýkabilirler umarým. Ben nick yazmayacaðým. Ben biliyorum pek çok iyi ve hatýrlanabilecek pek çok insan var. Ýnsan kendi yapýyor ne yapýyorsa ister yazýlsýn nicki ister yazýlmasýn... Ýnsan ektiðini biçiyor. Anýlsa da anýlmasa da anan için de teþekkür ediyorum, etmeyen içinde caný saðolsun diyebiliyorum. Sadece bunu yazmak yerine dostluðuna sahip çýkýlabilse...Umarým hepiniz bu saðlam dostlukalara sahip çýkabiliyorsunuzdur... Saygýlar....
|
|
|
|
|
|
Guzel Goren Guzel Dusunur.Guzel Dusunen Hayatýndan Lezzet Alýr...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanýtla #14 : Mart 17, 2010, 04:45:57 pm » |
|
Ben sýze býr sey yazým..Herkesý sevemezsýnýz. Butun ýnsanlýgý sevýyorum demek bence kocaman býr yalan. Ancak sevdýgýnýz ýnsanlarý da tam sevmek ýstýyorsanýz onlara soyle davranýn: Duyarlý býr asýk Sýmarýk býr cocuk Nazlý býr konuk Onlarý yerý geldýgýnde nazlayýn yerý geldýgýnde sýmartýn yerý geldýgýnde flort edýn..Tabýý kocaman býr sabýr tolerelý býr kalp ve saglam sýnýrlerýnýzýn olmasý sart. Ve azým ve karar.. Yalnýz bunlarý yaparken hýc býr karsýlýk beklemeyýn..Býrýný sevmek onun dostu olmak ýstýyorsanýz karsýnýzdakýný hayatý boyunca destekleyýn ve kosulsuz sevýn.. Guens sýzýnle.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanýtla #15 : Mart 18, 2010, 11:35:52 am » |
|
Yalnýz bunlarý yaparken hýc býr karsýlýk beklemeyýn..Býrýný sevmek onun dostu olmak ýstýyorsanýz karsýnýzdakýný hayatý boyunca destekleyýn ve kosulsuz sevýn..
Bu sözünüze aynen katýlýyorum. Hep de öyle yaparým. O güneþi aldým ve sizin deyiminizle baþýma doladým. Ayný þekilde size güneþi yolluyorum. 
|
|
|
|
|
|
Guzel Goren Guzel Dusunur.Guzel Dusunen Hayatýndan Lezzet Alýr...
|
|
|
|
koray
Tecrubeli

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #16 : Mart 19, 2010, 11:47:40 am » |
|
oh yaaaaa ne güzel ortalýk günlük güneþlik olmuþ ellerinize saglýk arkadaþlar anlýyorum ki karþýlaþýlmadan gözgöze gelmden dugular anlaþýp paylaþýlabiliyor. Caðýn geregi diyelim bunada
Herþey yürkdeki kýpýrtýnýn parmaklara yansýyan vuruþlarýdýr klavyede.
Fuaat tesekkür ederim bu yazý amacýna ulaþýp baþladý görüþemeyen ulaþamayan dostlara kaynak oldu gibi
Papatyanýn olunun üniyi kazanmasýný burada beklemiþdik saat 10.00 ý noter olup para basma zamaný yaklaþmýþdýr artýk)))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanýtla #17 : Mart 19, 2010, 06:49:26 pm » |
|
 ne heyecanlý bir gündü aman allahým. evet benimle paylaþmýþtýnýz dakika dakika tekrar teþekkürler  o an saat geçmek bilmezken þimdi bakýyorum zaman su gibi akýp gitmiþ... bu yýl mezun oluyor yaklaþýk 3 ayý kaldý  para sayma makinesini hala almadýýýýýýk  iyi hatýrlattýn saðol lakin benim sýpa hukukla alakalý bir iþ yapmak istemiyor... büyüyünce ne olcak bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
PAN �İĞ K�FTE tadı tadımında saklı
|
|
|
|
|